1. Ce este fototapet-copii.ro?

fototapet-copii.ro este principalul site de e-commerce Business to Consumer. Este un magazin cu amănuntul online care permite oricui din orice punct din Romania și din întreaga lume să achiziționeze diferite articole / produse prin intermediul online.

3. Trebuie să mă înscriu înainte de a cumpăra orice ofertă / produs?

Nu este nevoie sa va inscrieti pe fototapet-copii.ro inainte sa alegeti produsul, dar odata ce doriti sa finalizati comanda o sa trebuiasca sa va creeati automat cont, pentru a baga datele de facturare si livrare. Fara acestea nu putem sa va onoram comanda.

5. Sunt datele mele de contact protejate?

Conform legii in vigoare din Uniunea Europeana, Legea GDPR, datele dumneavoastra de contact nu or sa fie predate sau vandute altor persoane terte, fizice sau juridice. Odata cu acceptarea termenilor noastre, datele dumneavoastra pot fi folosite doar de catre noi pentru a va informa despre noutatile din produsele noastre. Daca nu doriti sa primiti informare despre noutatile noastre va puteti dezabona de la newseletter-ele noastre. Nu vrem sa stresam nici un client de-al nostru cu informatii ce nu ii sunt de interes.

7. Informatii despre transport

Transpotrul se prin intermediul Postei Romane si este in valoare de 15 lei si dureaza in jur de 5 zile lucratoare. Transpotrul se mai poate face si prin curier si este in valoare de 25 lei, si dureaza in jur de 3 zile lucratoate. Daca apar km suplimentari acestia vor fi platiti tot de catre cumparator. Noi va vom informa daca sunt sau nu km. suplimentari. fototapet-copii.ro nu raspunde de perioada de livrare a curierilor, deoarece nu tine de noi. Noi va putem ajuta cu informatii despre localizarea coletelui.

2. Cum platesc?

Momentan avem o singura modalitate de plata, si anume plata ramburs la curier sau posta. Daca doriti sa faceti plata prin ordin de plata sau transfer bancar puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0720 681 909 sau pe adresa de email: viodesignro@gmail.com

4. Pot face retur si sa primesc banii inapoi?

Daca produsul este deteriorat pe transport sau nonconform cu prezentarea de pe site, suntem de acoor sa refacem comanda sau sa va returnam banii. Termenul de retur este cel legal si anume de 14 zile. Contravaloara transportului pentru retur se va achita de catre client.
EXCEPTIE:
Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate dupa specificațiile indicate de către consumator (Cumpărător), produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.fototapet-copii.ro intra sub incidenta acestei excepții, fiind personalizate în mod clar, dupa specificațiile prezentate de consumator (Cumpărător)

6. Informatii ANPC?

Site: anpc.ro,
Telefon: 0219551
Cine poate depune o reclamaţie la ANPC?
„Consumatorul – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale ”, conform art. 2, pct. 2 din O.G. nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată.
– Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice.
– Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

8. De ce este nevoie sa ma abonez la newsletter?

Abonarea la newsletter nu este obligatorie. Si daca v-ati abonat si vreti sa renuntati o puteti face oricand. Noi ne dorim doar sa ne tinem clientii informati cu produsele si ofertele noastre.

Informeaza-te – Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primii noutatile la produse si ofertele noastre.
Back to Top